filofax

Filofax notebook

Filofax notebooks is een revolutionaire tool voor elke moderne kantoor of thuisschrijver. Een cue nemen van computergebonden laptopsystemen zoals die van nietjes of Levenger-circa, filofax notebooks gebruiken een flexibele, verwijderbare papiervoorraad met beweegbare pagina’s die kunnen worden gerangschikt in een sterk, duurzaam draadframe. Het Witboek van 100 GSM voelt en luidt vergelijkbaar met Rhodia, die ook verkrijgbaar is in grafiek, gevoerde, gestippelde en premium lege lay-outs. Met zijn grote zakken kan de notebook bijna duizend vellen papier bevatten! Een speciale coverlet wordt geleverd met elke notebook om de nette organisatie te behouden.

Filofax is verder gegaan, meer dan de draagbaarheid. Het bedrijf heeft verschillende modellen gemaakt om aan alle gebruikers te voldoen. Aan het lage einde van het prijsspectrum zijn eenvoudige notebooks met één pagina geladen met kantoortoepassingen. Voor de student is een basisversie met een paar regels vooraf geladen tekst alles wat nodig is.

Terwijl de markt groeit, blijft Filofax uitbreiden met innovatieve ideeën. Hun nieuwe lijn van stijlvolle, goed ontworpen studentnotities omvatten ingebouwde luidsprekers. Voor de professional zijn er twee versies met lettersgroottepagina-pads, één met het vermogen om in beide richtingen te schrijven, en één met een volwaardig toetsenbord. Nog indrukwekkender, sommige modellen bevatten een full-featureled desktop-organisator.

Alle Filofax-notebook-modellen worden geleverd met standaard draaggrepen, zodat ze gemakkelijk kunnen worden vervoerd.

Velen zijn uitgerust met een magnetische clip voor de rechter gebruikers. Ze zijn vrij lichtgewicht en weegt ongeveer zeven pond totaal. Omdat de pagina’s kunnen worden ingeschakeld, is het achterpaneel van de notebook zelfs vanaf de voorkant toegankelijk, hoewel de standaardformaatafdekkingen alleen op de zes inch worden verkrijgbaar bij zes inch-modellen.

Als het gaat om duurzaamheid, is deze Filofax-notebook-pc’s moeilijk te verslaan. Veel modellen kunnen meer dan tien jaar duren, afhankelijk van het gebruik. Ze zijn geconstrueerd uit een slijtvast, plastic materiaal en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Deze werkbladen kunnen ook afzonderlijk worden gekocht. Met hun slanke ontwerp kunnen ze gemakkelijk worden opgeslagen in een koffer of reistas.

Deze Filofax-notebook-pc’s zijn verkrijgbaar bij vele retailers online en in traditionele bakstenen en mortelwinkels over de hele wereld. De standaardprijs voor één is ongeveer $ 100, maar sommige modellen zijn geprijsd tegen een veel lagere prijs. Een Filofax-notebook-pc kan alle functionaliteit bieden die een kantoormedewerker nodig heeft, voor veel minder geld. Geen wonder dat deze systemen zo populair zijn geworden.

Voor informatie hier MyLovelyNotebook