Het onderhoud en opruimen van toiletpapier

Het onderhoud en opruimen van toiletpapier

Om CleanProduct.nl toiletpapier als een "papier" -product te beschouwen, moet het verschillende stappen doorlopen voordat het uit uw handen komt en op uw toiletbril terechtkomt, waardoor u het als een papieren handdoek kunt gebruiken. Als gevolg hiervan is toiletpapier zelf erg kwetsbaar. Schurende deeltjes zoals vuil en aarde kunnen de kwaliteit aantasten, wat resulteert in moeilijk schoon te maken rollen die ongewenst zijn. Om er zeker van te zijn dat u in de toekomst geen toiletpapierproblemen zult hebben, leest u verder voor meer informatie over toiletpapier en hoe u deze kunt vermijden.

toiletpapier

Voorbehandeling: De voorbehandeling van toiletpapier omvat verschillende stappen. De eerste is om het schoon te maken door het te laten weken in warm water met azijn, een sterk reinigingsmiddel dat effectief is tegen zowel droge als natte vlekken. Laat het papier na het weken drogen in een open ruimte om overtollig vocht te verwijderen, anders zou het papier de vloeistof niet kunnen opnemen. Hierna moet toiletpapier chemisch worden behandeld met een in de handel verkrijgbaar additief voor toiletpapier, zoals natriumsilicaten.

Na behandeling moet toiletpapier worden blootgesteld aan zuurstof om het vochtgehalte aan te vullen, zodat het zacht blijft. Veel gewone huishoudelijke schoonmaakmiddelen bevatten een hoog percentage zuurstof, dus u hoeft geen speciale sprays te kopen om uw toiletpapier van de benodigde zuurstof te voorzien. Het is ook belangrijk om toiletpapier tussen de lagen te wassen, omdat dit helpt om klompen tussen de vezels gemakkelijker te ontstoppen. Ten slotte is het belangrijk op te merken dat u toiletpapier niet te lang op een vochtige ondergrond laat liggen, omdat dit kan leiden tot vouwen (vouwen in de tegenovergestelde richting) als het te lang aan vocht wordt blootgesteld.

Meer info over dit artikel: https://cleanproduct.nl/