Waarom peulvruchten goede vleesvervangers zijn

Waarom peulvruchten goede vleesvervangers zijn

Een vraag die ik veel krijg van gezondheidsfreaks, vegetarische freaks en vleeseters is "Waarom zijn valledelsole.nl peulvruchten goed voor mij?" Ze lijken allemaal een geheime reden te hebben die alleen de persoon aan wie ze vragen het begrijpt. Nou, ik ben hier om je te vertellen dat ze op een aantal manieren goed voor je zijn. Om te beginnen zijn ze een complete voeding die je vult met voedingsstoffen, vezels, vitamines en mineralen die je lichaam nodig heeft. Als je peulvruchten eet als voedselvervanger, krijg je alle voedingsstoffen en vezels binnen, terwijl je het dierlijke vet en de calorie├źn die de meeste voedingsmiddelen opnemen, verwijdert.

Wist je dat studies aantonen dat peulvruchten juist het slechte cholesterol (LDL) verlagen en het goede cholesterol (HDL) verhogen. Dit komt omdat ze zo vezelrijk zijn dat het langzaam en gelijkmatig in uw bloedbaan wordt opgenomen. En wanneer voedsel door je maag gaat, lost het zuur snel op in de vloeistoffen, waardoor je voedsel minder dik wordt. Ook hebben onderzoeken aangetoond dat peulvruchten aminozuren bevatten die helpen bij het genezen van spieren en het verouderingsproces vertragen. De reden dat ik dit noem, is omdat veel spier- en botziekten het gevolg zijn van overgewicht. Dus, als je meer droge spiermassa en minder vet hebt, hoe kan dat dan een slechte zaak zijn?

Ten slotte is een van de beste redenen om meer peulvruchten te eten vanwege hun lage caloriegehalte, waardoor u ze voor ontbijt, lunch en diner kunt gebruiken zonder een ernstig calorietekort te krijgen. De reden waarom ze goede voedselvervangers maken, is dat ze geen nepvullers of kunstmatige toevoegingen gebruiken. Daarom zijn peulvruchten goede vleesvervangers. Laten we nu naar buiten gaan en beginnen met eten. Ik weet zeker dat je ze geweldig zult vinden! Laten we gezond worden, meer groenten eten en stoppen met het kopen van voedingsproducten met schadelijke toevoegingen.

Zoek meer informatie op: https://www.valledelsole.nl/