Wat is een Bullet Journal?

Wat is een bullet journal

Wat is een Bullet Journal?

Dus je hebt besloten om een meer info op deze site te gaan gebruiken? Goed voor je! Er zijn veel redenen waarom mensen het frustrerend vinden om uit de hand te lopen, maar de waarheid is dat als je eenmaal begint met het maken van je dagboek, je het veel gemakkelijker zult vinden om bij de les te blijven. In dit artikel geef ik je een handvol tips die het starten van je bullet journal een stuk gemakkelijker zullen maken.

De beste plaats om met uw bullet journal te beginnen, is vanaf de pagina die overeenkomt met uw dagboek, dat uw digitale notitieblok wordt genoemd. Ten eerste, als je dat nog niet hebt gedaan, zou je de gratis video op de moeten bekijken, hoewel het altijd een goed idee is om af en toe een opfriscursus te hebben. Als je de video bekijkt, zie je een scherm dat is opgedeeld in verschillende secties, één voor elke dag van de week. Onder het gedeelte voor elke dag schrijf je in een soort notitiestijl (handgeschreven, getypt, etc.), zet je een regel door de datum en schrijf je je journaalboeking voor die dag,

Als je je bullet journal gebruikt voor het vastleggen van kortetermijngebeurtenissen (zoals de eerste stapjes van je kinderen), dan moet je daarvoor het notitieboekgedeelte gebruiken. U kunt de details gewoon opschrijven als u ze tegenkomt, en vervolgens opnemen wanneer u een herinnering heeft die u met iemand anders wilt delen. Als je een lang evenement opneemt, dan is de digitale notebook-sectie daar voor. U kunt een heel lange journaalboeking typen en vervolgens een korte notitie typen om te delen met een familielid of vriend. Als je eenmaal bent begonnen, zul je merken dat je meer gaat schrijven naarmate je verder in het dagboek komt, en dan wordt het een gewoonte om gewoon te schrijven.

Klik door naar de website: http://mylovelynotebook.nl/